مطالب مرتبط:
وزیر ارتباطات: سهم خراسان شمالی از اقتصاد دیجیتال باید افزایش یابد
سهم خراسان شمالی از اقتصاد دیجیتال قابل قبول نیست
سهم خراسان شمالی از اقتصاد دیجیتال باید افزایش یابد
سهم خراسان شمالی از سرمایه گذاری در اقتصاد دیجیتال افزایش می یابد
آثار و تبعات محاصره دریایی ترامپ بر اقتصاد ایران/ جهش 4 برابری هزینه تجارت، شوک جدید تورمی و رکود در راه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 مرداد 1405 ساعت 17:202026-08-15سياسي

 خراسان شمالی ظرفیت جهش در اقتصاد دیجیتال را دارد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر ظرفیت های قابل توجه خراسان شمالی در حوزه زیرساخت و فناوری، گفت: اقتصاد دیجیتال در شأن ظرفیت های این استان نیست و باید با تسهیل مسیر فعالیت جوانان، - خراسان شمالی (ایسنا) - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر ظرفیت های قابل توجه خراسان شمالی در حوزه زیرساخت و فناوری، گفت: اقتصاد دیجیتال در شأن ظرفیت های این استان نیست و باید با تسهیل مسیر فعالیت جوانان، از ظرفیت های موجود برای شتاب بخشی به توسعه اقتصاد دیجیتال استفاده کرد.

سید ستار هاشمی در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی در 24 مرداد اظهار کرد: این استان ظرفیت های خوبی دارد که بخشی از آنها بالفعل شده و در بخش دیگر باید از ظرفیت های موجود حداکثر استفاده را کرد.

وی افزود: مجموعه پروژه هایی که در این سفر به بهره برداری رسید، حاصل پیگیری های استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه های اجرایی است و نشان دهنده هم افزایی و همکاری میان مجموعه های مختلف استان است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه توسعه کشور متکی به شرایط جنگی نیست، گفت: در شرایط دشوار نیز شاهد همدلی، هم افزایی و انسجام هستیم و خدمات دولت چهاردهم متوقف نشده است.


برچسب ها: خراسان شمالی - ارتباطات و فناوری اطلاعات - ظرفیت - ارتباطات و فناوری - خراسان - دیجیتال - فناوری اطلاعات
آخرین اخبار سرویس:

 خراسان شمالی ظرفیت جهش در اقتصاد دیجیتال را دارد

 خراسان شمالی ظرفیت جهش در اقتصاد دیجیتال را دارد